سیدمحمدعلی بلادیفرد هستم
از کودکی طراحی و نقاشی پرتره کار میکردم، کم کم سعی کردم با ابزارها و تکنیکهای مختلف هم آشنا بشم، سیاهقلم، رنگروغن، آبرنگ و…
تا اینکه با رشته مهندسی برق وارد دانشگاه شدم و فعالیتهای هنریام رو درکنارش ادامه میدادم (درحقیت برعکس بود!) که عملاً وارد دنیای گرافیک شدم و نرمافزار فتوشاپ رو سال 89 برای اولینبار باز کردم. بهواسطۀ فعالیتهای هنری که قبلا داشتم، خیلی سریعتر و راحتتر با فتوشاپ رفیق شدم و باهم چفت و جور شدیم و تکنیک فوقالعاده جذاب فتومونتاژ رو در گرافیک بصورت تخصصی ادامه دادم.
در همین زمینه با مؤسسهها و سازمانهای مختلفی همکاری داشتم، درحال حاضر مدیر بخش گرافیک در اپلیکیشن بله هستم.
درطول این سالها همیشه پیگیر اخبار پیشرفت علم و تکنولوژی بودم و برام جذاب و کنجکاو برانگیز بود، شاید بههمین دلیل هست که سعی میکردم با نرمافزارهای حوزههای مختلف هم سر و کار داشته باشم و تجربشون کنم، مثل بلندر (در زمینۀ 3بعدی)، افترافکت (در زمینۀ جلوههای ویژۀ ویدئویی و کامپوزیت) و…
یکی از این پیشرفتهای تکنولوژی، اخبار مربوط به هوش مصنوعی بود که سالها به شکلهای مختلف خبرساز بود و همواره در صدر اخبار تکنولوژی قرار میگرفت. از همون موقع سعی میکردم ابزارهای مختلف هوش مصنوعی رو دنبال و تجربه کنم و بهنوعی توی کارم ازشون استفادۀ عملی و مفید داشته باشم.
تا اینکه در چندماه اخیر با انفجار بسیار عظیم پیشرفت هوش مصنوعی در جهان روبرو شدیم؛
انفجاری که موجش همۀ مارو به نوعی با خود درگیر کرد!
این درگیری به خودی خود ارزش نداره، باید ببینیم آیا ما هم مثل خیلی از افراد جامعه فقط بهعنوان یک ابزار سرگرمی به این مسأله نگاه میکنیم، یا سعی میکنیم به بهترین شکل توی کارمون ازش استفادۀ تخصصی کنیم؛ حالا هر زمینۀ تخصصی، اعم از: 3بعدی، گرافیک، تصویرسازی،موسیقی، جلوههای ویژه، موشنگرافیک، لوگو، تایپوگرافیک، تولید محتوا و…
و این یعنی شروع یک قصۀ جدید…